ExitGame - Algemene voorwaarden

Reserveren

Reserveren kan direct via de website, of via e-mail of telefoon. Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag, van 11:00 tot 22:00. Na reservering ontvangt u een bevestigingse-mail.

Reserveren is alleen mogelijk voor de aangegeven tijden, dus vanaf 11:30 elke anderhalf uur, met als laatste mogelijkheid 20:30.

Reservering wijzigen

Het is altijd mogelijk een reservering aan te passen, mits het gewenste aantal kamers beschikbaar is. Wanneer een wijziging inhoudt dat één of meerdere kamers worden geannuleerd binnen 2 dagen voor de speeldatum, worden annuleringskosten in rekening gebracht (zie annulering).

Opties

Het is NIET mogelijk opties te nemen op een kamer. Wel is het mogelijk een reguliere reservering te doen en deze zo spoedig mogelijk te annuleren, mocht deze niet doorgaan. Het is te allen tijde de verantwoordelijkheid van de klant om aan ExitGame door te geven dat een reservering wordt geannuleerd. Wanneer pas binnen 48 uur voor de reservering wordt geannuleerd, worden ook annuleringskosten in rekening gebracht (zie annulering).

Betaling

Betaling geschiedt in de regel achteraf. Het is mogelijk contant, met PIN of creditcard te betalen. Voor bedrijven bestaat tevens de mogelijkheid op factuur te betalen.

Voor particuliere reserveringen zijn de genoemde tarieven inclusief BTW. Voor zakelijke reserveringen zijn deze exclusief BTW. Dit laatste wordt op de website niet overal expliciet vermeld, omdat er tussen bedrijven standaard over prijzen zonder BTW wordt gecommuniceerd.

Kinderen en jongeren

Kinderen van elke leeftijd zijn welkom, mits onder begeleiding. Voor groepen die uitsluitend uit jongeren bestaan, geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Huisdieren

Huisdieren worden niet toegelaten.

Kortingen

Korting wordt gegeven aan scholieren en studenten, in bepaalde periodes, bij acties, enzovoort. Bij de reservering dient de verkregen kortingscode in te worden gevoerd. Korting op korting is niet mogelijk. Wanneer er meerdere kortingen van toepassing zijn, wordt alleen de hoogste korting toegekend. Studentenkorting is bedoeld voor studenten die ons spel zelf moeten bekostigen. Bedrijven maken geen aanspraak op studentenkorting voor studerende medewerkers.

Schade

Opzettelijke beschadigingen aan spullen in de speelkamer kunnen in rekening worden gebracht. Na de introductie worden alle gedragsregels verondersteld bekend te zijn bij alle deelnemers. Het overtreden van deze regels is op eigen verantwoordelijkheid.

Annulering

Gereserveerde kamers dienen te allen tijde te worden geannuleerd, indien van spelen wordt afgezien door (een deel van) de spelers. Annuleren is kosteloos tot 2 dagen (48 uur) voor aanvang van het spel. Daarna wordt de helft van het bedrag van de reservering in rekening gebracht. Wordt een kamer niet of binnen 2 uur voor aanvang van het spel geannuleerd, dan worden de annuleringskosten verhoogd tot het volledige bedrag van de reservering.

Annuleringskosten kunnen worden kwijtgescholden in bijzondere gevallen, zoals bij plotseling overlijden van spelers of hun familieleden. Dit is ter beoordeling aan ExitGame.