Frequently Asked Questions

Wat is jullie doelgroep?

Wij nodigen iedereen uit die van spanning en hersenkrakers houdt! ExitGame is een leuke activiteit voor kleine groepen vrienden of familie. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een origineel uitje, waarbij teambuilding onvermijdelijk is.

Hoeveel mensen kunnen tegelijk in één kamer?

Per spel laten we 2 tot 6 spelers toe. Hoe meer mensen tegelijk spelen, des te makkelijker het spel wordt. Ben je met z'n tweeën en bereid wat meer per persoon te betalen, maak dan je borst maar nat, want het is een hele klus om binnen een uur te ontsnappen. Nog grotere groepen passen niet tegelijk in de ruimte, maar het is natuurlijk geen probleem om tegelijk of achter elkaar hetzelfde spel te spelen met meerdere groepen. Bel ons voor meer informatie!

Kunnen we toch met 7 mensen in één kamer?

NEE
Maar als je The Classic wilt spelen, kun je 3 tegen 4 spelen in twee kamers voor maar een paar euro per persoon extra ;-)

Is er een minimumleeftijd?

Ja. Omdat veel van de puzzels enige algemene ontwikkeling vereisen, hanteren we een minimumleeftijd van 16 jaar. Kinderen vanaf 10 jaar zijn van harte welkom, maar alleen onder begeleiding van volwassenen.

In welke talen is het spel beschikbaar?

Momenteel is de tekst in het spel beschikbaar in het Nederlands en Engels. Eventuele hints in het spel worden in het Nederlands of Engels gegeven en, afhankelijk van de bezetting, gebrekkig Duits en vloeiend Russisch.

Kan ik zelf bepalen hoe laat ik speel?

Nee. Voor grote groepen (meer dan eacute;eacute;n uur) is er iets speling mogelijk, maar in principe ben je gebonden aan de tijden die op de website staan, dus vanaf 11:30 elke 1,5 uur.

Hoe is de toegankelijkheid?

Onze speelruimtes zijn helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel, al is het maar omdat ze in de kelder zijn (waarbij moet worden opgemerkt, dat genoeg rolstoelers de trap op armkracht genomen hebben door de jaren heen). Verder hoeven er geen fysieke inspanningen te worden verricht.

Zijn er gezondheidsoverwegingen?

The Classic wordt gespeeld in een kleine kamer, ter grootte van een hotelkamer. Let hierop als je claustrofobisch bent! Je kunt deze deur altijd openen met de noodsleutel, maar als het helpt, kunnen we voor claustrofobische mensen met de deur van het slot laten. Tevens, zeker wanneer er met grotere groepen wordt gespeeld, kan de temperatuur oplopen en kan de luchtkwaliteit een probleem vormen voor astmapatiënten.

Is het eng?

Veel mensen denken bij het woord ontsnappen gelijk aan gruwelijke horrorfilms. Die mensen kunnen we geruststellen: ExitGame is spannend, maar niet eng. Je kunt het vergelijken met lasergamen (zonder schieten) of paintballen (zonder pijn).

Is er wat te drinken en eten?

Ja en nee! Kom op tijd voor koffie, thee of fris. Omdat er echter zeer weinig vraag naar is en wij ook dik worden als we snacks zelf op moeten eten voordat ze over de houdbaarheidsdatum gaan, hebben we die helaas niet meer in het assortiment. Op verzoek kunnen we wel altijd iets in huis halen natuurlijk!

Is het leuk als ik dronken aankom?

Hier stond een tekst over dat we niet te krampachtig deden over een biertje, maar... Het blijkt dat zelfs nette zakenmensen in pak met een pilsje op ongegeneerd tegen onze spullen lopen te trappen (letterlijk), dus we staan geen alcohol meer toe. Als je onder invloed aankomt, word je geweigerd! Pas ook op met softdrugs: hoewel we weinig agressie hebben bespeurd bij stonede mensen, raden we het toch af, want een uur wazig op de bank voor je uit zitten staren kun je thuis ook en het kost een stuk minder!

Is er parkeergelegenheid?

Er zijn parkeerplaatsen voor de deur, maar het is vaak druk. Bovendien moet er elke dag van de week € 3,20 per uur worden betaald. Hou hier rekening mee voordat je vertrekt, want het zoeken naar een plekje gaat ten koste van de speeltijd!

Kan ik pinnen?

Ja, wij hebben een pinapparaat. Naast Maestro accepteren wij V PAY, MasterCard, Visa Credit en American Express. Contant betalen mag natuurlijk ook.

Moet ik annuleren, als ik verhinderd ben?

Ja! We hebben slechts 3 speelkamers, dus reserveren en niet op komen dagen, betekent dat we een flink aandeel van onze inkomsten mislopen. Annuleer tot twee dagen vooraf kosteloos. Daarna zijn de annuleringskosten de helft van de prijs. Kom je niet opdagen, dan brengen we het volledige bedrag in rekening!

Studentenkorting

Wij komen groepen die het wat minder breed hebben graag tegemoet. Daarom geven we studenten en scholieren van Nederlands onderwijs 15% kassakorting. Deze wordt echter alleen gegeven wanneer zij zelf afrekenen. Iemand die zijn gezin met studerende kinderen op ExitGame trakteert vinden wij heel aardig, maar zit financieel blijkbaar niet krap en komt dus niet in aanmerking voor studentenkorting. Daarnaast wordt de korting alleen gegeven op vertoon van een geldige studentenkaart!

Vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!